Eerste beelden ‘De mol’ ontgoochelen niet: “Het spel begint nú”

Het nieuwe seizoen van De Mol staat voor de deur en dat belooft weer spannend te worden. Gilles De Coster stelde zondag de kandidaten al voor, maar hij had nóg iets voor ons in petto. De eerste beelden van het nieuwe seizoen dat op zondag 8 maart begint.

bekijk ook

De Mol 2019 vertelt over de proef waar het misliep

Finalisten van De Mol 2018 geven tips voor de nieuwe kandidaten

Corrigeer

NIEUWS

Over De mol

De mol is een programma van Woestijnvis dat wordt uitgezonden op Vier. In het programma vertrekken tien kandidaten op reis naar een onbekende bestemming. Daar moeten ze aan de hand van opdrachten proberen zo veel mogelijk geld te verdienen. Eén van de kandidaten saboteert de boel: hij is 'de mol'.

Het eerste seizoen van 'De mol' was in 1998 te zien op Eén en werd gepresenteerd door Michiel Devlieger. In 2000 en 2003 volgden nog twee seizoenen op de openbare omroep. Vanaf 2016 wordt het programma gepresenteerd door Gilles De Coster en keert het jaarlijks terug op Vier.

Mollen: Magda Ral (Frankrijk, 1998), Hugo Daemen (Spanje, 2000), Marc Simons (Italië, 2003), Gilles Van Bouwel (Argentinië, 2016), Eline Michiels (Zuid-Afrika, 2017), Pieter Delanoy (Mexico, 2018)