Fotoreportage van Catherine Lamont

FOTO. Drie dagen Nokere Koerse, vier dagen feest

Nokere Koerse is meer dan een woensdag vol koersplezier. Er is drie dagen koers en vier dagen feest. Dat vernamen we op de persconferentie donderdagavond in de Mastbloem in Kruisem.

Vrijdag 13 maart

Vanaf 18.30 uur is er op het voetbalterrein van Nokere de afterwork-party 'Départ Canard' met dj's Pinne, Quincy, Michel Cnudde en Miss Dutwa. Gratis.

Zaterdag 14 maart

Om 14 uur start de internationale wedstrijd voor Men Juniors (UCI - MJ 1.1) in de Brielstraat (aan het stadhuis) in Deinze. De aankomst op Nokereberg is gepland tussen 16.30 en 17 uur.

Zondag 15 maart

Bij de Danilith Nokere Koerse voor cyclosportieven is er keuze tussen vier afstanden. Start vanaf 7.30 uur, aankomst op Nokereberg.

Woensdag 18 maart

De Women Elite (UCI WE 1.1) start om 10 uur op de Markt in Deinze. De aankomst op Nokereberg wordt verwacht tussen 13 en 13.30 uur. Onder de deelneemsters bevinden zich Annemiek Van Vleuten en de winnares van vorig jaar, Lorena Wiebes.

Daarna volgt de Men Elite (UCI - 1.HC). Officieuze start om 12.30 uur op de Markt in Deinze. Officiële start net voorbij Driespoort Shopping op de Oudenaardsesteenweg in Petegem. De renners tekenen het controleblad op het podium op de Markt tussen 11.15 en 12.15 uur. Koersdirecteur is Rony De Sloovere. De aankomst op Nokereberg wordt verwacht tussen 16.30 en 17.30 uur.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio