Raad van Bestuur van Lokeren blijft verder zoeken naar een gunstige oplossing

Raad van Bestuur van Lokeren blijft verder zoeken naar een gunstige oplossing

Foto: Photo News

De Raad van Bestuur van Sporting Lokeren, de groep rond Louis de Vries dus, blijft werk maken van de redding van de club met stamnummer 282. Maandagavond was er een bijeenkomst van die bewuste Raad van Bestuur waarin men verder zoekt naar een financiële oplossing. Die moet er voor woensdag komen want dan dienen de bondsschulden, die de club heeft opgestapeld, aangezuiverd te worden. Zo niet dreigt een faillissement en schrapping van het stamnummer van Sporting Lokeren.

Een actie van enkele fans van Sporting Lokeren om maandagavond met handdoeken naar het Daknamstadion af te zakken werd ter elfder ure afgelast. De supporters wilden symbolisch zelf de handdoek gooien omdat Louis de Vries dat blijkbaar niet wil doen. De opschorting van de ludieke actie kwam er omdat de fans de uitkomst van de Raad van Bestuur willen afwachten.

De voorzitter van zijn kant probeerde maandagavond nog te zoeken naar een oplossing. Een gegeven dat wel eens zou kunnen uitlopen tot na middernacht. Dinsdag zal dan een officieel communiqué volgen vanuit de club. Eén met goed of slecht nieuws, want op woensdag moeten de bondsschulden nu eenmaal aangezuiverd worden.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.