Vlaamse artiesten nemen afscheid van Samson & Gert in televisieshow

Vlaamse artiesten nemen afscheid van Samson & Gert in televisieshow

Foto: BELGA

Samson en zijn baasje Gert blazen dertig kaarsjes uit en dat vieren televisiezenders Eén en Ketnet met een muzikale show. Samen met bekende en minder bekende fans zal het duo tijdens ‘30 jaar Samson & Gert – Er zit meer in een liedje dan je denkt’ terugblikken op hun lange carrière. De show zal gepresenteerd worden door radiopresentator Peter Van de Veire.

Dertig jaar waren Samson en zijn baasje Gert onafscheidelijk maar aan die tandem komt dit jaar een einde. Gert Verhulst gaf de fakkel door aan zijn dochter Marie en laat Samson voortaan over aan haar goede zorgen. Maar bij wijze van afscheid, gaat het duo nog een keer alles geven in ‘30 jaar Samson & Gert – Er zit meer in een liedje dan je denkt’. Verhulst zal tijdens de show bijgestaan worden door tal van Vlaamse artiesten, onder wie Regi, Bart Peeters, Niels Destadsbader en Danira Boukhriss, die hun eigen versie brengen van ‘De Samsonrock’ en ‘Wij zijn bij de brandweer”.

Het hele gebeuren zal in goede banen geleid worden door radiopresentator Peter Van de Veire. De opnames gaan door op 1 april en wie erbij wil zijn, kan vanaf 17 maart tickets reserveren via de website van Eén. Het eindresultaat zal uitgezonden worden op 23 en 24 april op Eén en Ketnet.

bekijk ook

Einde van een tijdperk: Gert Verhulst stapt uit ‘Samson & Gert’

Marie Verhulst is het nieuwe baasje van Samson

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees