Eigenaar van Nottingham Forest besmet met coronavirus

Eigenaar van Nottingham Forest besmet met coronavirus

Foto: AFP

Evangelos Marinakis, eigenaar van de Engelse tweedeklasser Nottingham Forest en de Griekse topclub Olympiakos, heeft dinsdag op Instagram aangekondigd dat het coronavirus bij hem is vastgesteld.

De 52-jarige Griekse zakenman, die zich naar eigen zeggen goed voelt, volgt de raad van de artsen op en blijft momenteel in afzondering. Waar hij zich bevindt, is niet duidelijk op basis van zijn Instagrambericht.

Marinakis was vrijdagavond aanwezig in het stadion van Nottingham Forest voor de Championship-wedstrijd tegen Millwall (0-3 nederlaag). Zaterdag gaat het team op bezoek bij Sheffield Wednesday.

Volgens Engelse media is er momenteel overleg tussen Nottingham Forest en de English Football League. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, besliste de Griekse regering eerder om onder meer de heenmatch in de achtste finales van de Europa League tussen Olympiakos en Wolverhampton van komende donderdag zonder toeschouwers te laten doorgaan.

Dit bericht bekijken op Instagram

#Marinakis #HealthStatement #Message

Een bericht gedeeld door Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) op

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.