West-Vlaamse triatleet Kasper Lagae stapt onverwacht uit het leven

West-Vlaamse triatleet Kasper Lagae stapt onverwacht uit het leven

Kasper Lagae Foto: gjd

De West-Vlaamse triatleet Kasper Lagae is maandagavond onverwacht uit het leven gestapt. De 31-jarige Lagae was een Belgische subtopper en zou op 4 oktober deelnemen aan de Ironman van Barcelona.

Kasper Lagae was een vrachtwagenchauffeur die na zijn werkuren alles in het teken zette van de triatlonsport. Zo won hij vorig jaar in juni de triatlon van Meer. Dit jaar wou hij zich op de Ironman van Barcelona plaatsen voor de Ironman van Hawaï. “Hij had deze week nog lactaattesten afgelegd en die waren goed. Hij had alles in orde gebracht voor de voorbereiding op de Ironman van Barcelona”, vertelt Frank Bruyneel, voorzitter van EFC-ITC Izegem waar Kasper lid was en trainde aan 3athlon.be. “Dit is onbegrijpelijk en onwezenlijk, we zullen hem enorm missen.”

Vragen over zelfdoding? Je vindt een luisterend oor bij Tele-Onthaal (106 of www.tele-onthaal.be) of de Zelfmoordlijn (1813 of www.zelfmoordlijn.be)

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.