Nick uit ‘Blind getrouwd’ onthult showbizzverleden: “Ik heb daar geen spijt van”

Nick uit ‘Blind getrouwd’ onthult showbizzverleden: “Ik heb daar geen spijt van”

Foto: Blind Getrouwd

Dacht je bij het kijken naar Blind getrouwd dat Nick Laene, de echtgenoot van Christophe, je bekend voorkwam? Dan kan je weleens gelijk hebben. De 38-jarige enthousiasteling heeft een verleden in de showbizz, en mocht zelfs optreden in Tien om te zien. Dat zegt hij in een interview met TV Familie.

Christophe keek in de aflevering van afgelopen zondag verrast op toen zijn kersverse echtgenoot Nick in een karaokebar uitgenodigd werd om te zingen, en hij dat zonder aarzelen deed. Mexico van de Zangeres zonder naam klonk niet al te toonvast, maar Nick straalde wel. En daar is een reden voor: hij heeft al zangervaring.

Nick uit ‘Blind getrouwd’ onthult showbizzverleden: “Ik heb daar geen spijt van”

“Toen ik 20 was, zat ik in de boybands 3-some en Mystery Four”, zegt hij in TV Familie. “Zelfs sommige vrienden van mij weten dat niet. Als tiener speelde ik toneel, deed ik mee in musicals en danste ik veel. Ik zat nog wat in de knoop met mijn geaardheid toen, al dat zingen en dansen waren mijn uitlaatklep. Op een podium kon ik mezelf zijn.”

Hij mocht met 3-some zelfs tweemaal optreden in Tien om te zien. “Ik heb daar echt leuke herinneringen aan. Bandleden Dominique en Tom zijn vrienden voor het leven. We waren ooit de Supertip voor de hitparade, maar na een jaar is ons verhaal geëindigd. Ik heb zeker geen spijt van die periode. Het was grappig dat we veel meisjes als fans hadden. Ik was even een meisjesidool. Ik was al uit de kast gekomen, maar dat hoefden zij niet te weten.”

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees