‘The voice kids’ neemt afscheid van battles en gaat nu voor knock-outs

‘The voice kids’ neemt afscheid van battles en gaat nu voor knock-outs

Foto: VTM

De draaiende stoelen zijn weer vastgeschroefd in ‘The voice kids’. Vanaf vrijdagavond starten de knock-outs. Dat betekent dat het deelnemersveld flink zal inkrimpen.

Het is een nieuwigheid bij The voice kids. De battles ontbreken dit seizoen, maar er zijn wel knock-outs. In deze spannende ronde strijden telkens drie kandidaten individueel, maar slechts een van hen mag door naar de halve finale. Na deze ronde trekken coaches Laura Tesoro, Sean Dhondt, Gers Pardoel en K3 elk met een groepje van vier kinderen naar de halve finale.

Het belooft al meteen pittig te worden. Team Sean opent de show met drie rasechte podiumbeesten: Claire (12, Vilvoorde), Zita (14, Sint-Andries) en Thalia (14, Diepenbeek). “Ik denk dat Sean ons heeft samen gezet omdat we alle drie wel wat attitude hebben”, aldus Zita.

Die attitude mogen ze meteen tonen. Sean heeft voor hen drie verschillende r&b en hiphopnummers in een eigen jasje gestoken. Claire zingt Good as hell van Lizzo, Zita brengt One dance van Drake en Thalia zingt Old town road van Lil Nas X. ”Ik vind Claire en Zita twee sterke kandidates”, zegt Thalia. “Jammer dat we niet allemaal een ronde verder mogen. Ik denk dat Sean het zichzelf moeilijk heeft gemaakt om te kiezen.”

De drie worden dan ook goed voorbereid. “Tussen de blinds en de knock-outs hebben we workshops gekregen van Sean en z’n hulpcoach”, zegt Thalia. “We moeten dan liedjes thuis instuderen, en vervolgens krijgen we tips en opmerkingen om het eindresultaat zo goed mogelijk te maken.”

Hanne, Klaasje en Marthe hebben meestal countrysongs gekozen voor hun kandidaten, terwijl Laura Tesoro volop de kaart van testosteron kiest – muziek met ballen. Gers Pardoel gaat meteen voluit met veel show in de optredens van z’n pupillen.

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees