Vrouw en manager Sélina van Gool verlaat Gers Pardoel voor andere man

Vrouw en manager Sélina van Gool verlaat Gers Pardoel voor andere man

Foto: Isopix - The Voice Kids

Het gaat Gers Pardoel niet voor de wind. Vorige week kreeg de coach uit The voice kids bakken kritiek na zijn advies om elkaars hand te blijven schudden. Nu is ook zijn vrouw en manager Sélina van Gool bij hem weg voor een andere man. “Gers was de man van mijn leven, maar het was op tussen ons.”

Vrouw en manager Sélina van Gool verlaat Gers Pardoel voor andere man
Gers Pardoel en Séline van Gool zijn niet langer een koppel, maar zij blijft wel zijn manager. Foto: ISOPIX

Gers Pardoel (38) en Sélina van Gool (34) zijn niet langer een koppel, dat zegt van Gool in Het laatste nieuws. “Gers zit voor altijd diep in mijn hart, maar niet langer op liefdesgebied. We koesteren nog steeds groots respect tegenover mekaar en zakelijk blijven we partners.” De twee wonen al maanden niet meer samen. Van Gool had ruimte nodig, ook om andere mensen te leren kennen.

LEES OOK. Gers Pardoel roept op tot méér lichamelijk contact, VTM tikt hem op de vingers: “We betreuren je reactie, Gers”

En dat deed ze. Van Gool sloeg een horecaondernemer aan de haak, want een artiest wil ze nooit meer, vertelde ze aan Humo. “Ik heb iemand anders ontmoet. Het is iemand die twee uur rijdt om mij te zien, ook al heb ik maar een kwartiertje tijd. Gisteren heeft hij mijn naam op zijn arm getatoeëerd.”

Eigen label

Al in 2007, twee jaar voor zijn doorbraak, kon Pardoel op Van Gool rekenen. Hij zag haar voor het eerst in de kledingwinkel waar hij werkte en werd op slag verliefd. Zij hield de boot nog enkele maanden af, maar viel dan toch voor zijn charmes. Ze geloofde in zijn talent en samen bouwden ze aan zijn carrière. Hij de artiest, zij de manager. Pardoel schreef onder meer de liedjes Bagagedrager en Zo bijzonder voor haar.

Samen richtten ze ook het label GoudRocc op. Vernoemd naar hun twee kinderen: zoontje Goud (6) en dochter Rocci (5). Vlak na haar geboorte ging het koppel in alle stilte uit elkaar. In juni 2018, zo’n anderhalf jaar later, vonden ze elkaar terug. “Het was even uit, maar dat kan weleens”, vertelde Pardoel toen aan RTL. Hun kinderen zijn altijd een prioriteit geweest. De twee gaan nog liefdevol met elkaar om en vermijden alle spanningen om het geluk van hun kinderen te garanderen.

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees