Inbreker op heterdaad betrapt in café

Inbreker op heterdaad betrapt in café

Foto: Google Maps

Destelbergen -

Door de coronamaatregelen moesten alle horecazaken sluiten. En dat weten ook de mensen met slechte bedoelingen. Donderdagnacht werd een inbreker op heterdaad betrapt in een café in Heusden.

Een 29-jarige man uit Destelbergen dacht zijn slag te slaan nadat de horeca gesloten moest worden door de coronamaatregelen. De politie van politiezone Regio Rhode & Schelde kreeg donderdagnacht rond 1.50 uur een oproep binnen over een mogelijke inbreker in een café in de Magerstraat. Toen ze daar aankwamen betrapten ze de man op heterdaad.

Hij raakte binnen via een ingeslagen venster. In de rugzak van de verdachte werden een tiental flessen alcoholische dranken en een aantal pakken sigaretten teruggevonden. De verdachte werd door de politie gearresteerd en op vordering van het parket voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Gent. De onderzoeksrechter heeft de man aangehouden.

Parket Oost-Vlaanderen benadrukt dat ook ten tijde van de coronacrisis, wanneer veel handelspanden leegstaan, uiterst streng zal worden opgetreden bij dergelijke inbraken.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio