Update

Vaartstraat en Voordestraat in Hansbeke afgesloten tot 19 juni

De werken aan de nieuwe rondweg in Hansbeke waren tijdelijk stopgezet ten gevolge van het coronavirus. Dit heeft tot gevolg dat de Vaartstraat en de Voordestraat langer afgesloten blijven. Dit zou aanvankelijk tot 10 april duren, maar de uitvoeringstermijn werd om die reden verlengd.Om de rondweg aan te sluiten op de Vaart- en de Voordestraat worden deze straten volledig afgesloten tot en met vrijdag 19 juni 2020.

Het benzinestation GULF en de bijhorende garage in de Vaartstraat nr. 4 blijven bereikbaar via een tijdelijke werfweg, behalve tijdens de asfalteringswerken. Dan zal er geen toegang zijn.

De inwoners van de Voordestraat en Vaartstraat binnen de werfzone parkeren best op Hansbekedorp. Passage is mogelijk indien de werken het toelaten en in overleg met de werfleiding.

Wegomleggingen (zie bijgevoegde kaart):

  • Wegomlegging Voordestraat (paars ingekleurd op de kaart): de Voordestraat wordt een doodlopende straat en is alleen bereikbaar via Merendreestraat, Paardenweg en Korte Dosweg. Er zijn geen voertuigen toegelaten in Meelveld en Lokestraat, behalve landbouwverkeer. Fietsers kunnen Hansbekedorp bereiken via de Voordestraat, de Doornbosstraat en de Begijnhoflaan.
  • Wegomlegging Hansbeke naar Zomergem (blauw ingekleurd op de kaart): via de Merendreestraat, Hansbekestraat, Diepestraat en Veldestraat.
  • Wegomlegging Hansbeke naar Bellem-Zomergem (groen ingekleurd op de kaart): via Grote Merestraat, Reibroekstraat (vanaf Ostijnestraat eenrichtingsverkeer), Kippendonkstraat (eenrichtingsverkeer) en Weitingstraat.
  • Wegomlegging van Zomergem-Bellem naar Hansbeke (geel ingekleurd op de kaart): via Warandestraat, Weitingstraat, Cromekestraat (eenrichtingsverkeer), Karmenhoekstraat (eenrichtingsverkeer) en Boerestraat (eenrichtingsverkeer)
Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio