Waarom Christophe uit ‘Blind getrouwd’ een Coca Cola-fles om de arm draagt

Waarom Christophe uit ‘Blind getrouwd’ een Coca Cola-fles om de arm draagt

Foto: VTM

In de laatste aflevering van ‘Blind getrouwd’ was te zien hoe deelnemers Christophe en Nick het, zelfs na een drama in de keuken, uiterst goed met elkaar kunnen vinden. Maar wat tv-kijkend Vlaanderen zich vooral afvroeg: wat deed die plastic fles Coca-Cola om de arm van Christophe?

“Ik vraag me af wat het doel is van deze piratenhaak”, zegt een fan op Twitter. “Dat is een lifehack”, reageert een andere Blind getrouwd-kijker. Allemaal vragen ze zich af waarom Christophe een plastic fles om zijn arm draagt. Maar het antwoord ligt voor de hand: Christophe gebruikt die fles om zijn kledij te beschermen voor het opspattend vet van het vlees in de pan. De fles is opengeknipt zodat zijn arm erin past. Tegelijkertijd kan hij zo met een vork, die dan weer door de flessenhals past, aan de stukjes vlees.

(lees verder onder de video)

Het kersverse paar gaat de komende weken samenwonen in Gent. Nick moet dus zijn vertrouwde stad Antwerpen achterlaten en waagt zich aan een spoedcursus Gents voor beginners. Maar dat verloopt niet altijd even vlotjes.

Bij de andere koppels gaat het er niet altijd even vrolijk aan toe. Vooral bij Laura en Sonny loopt het stroef. De twee besluiten zelfs om een adempauze in te lassen.

LEES OOK. Samenwonen loopt niet van een leien dakje bij Sonny en Laura in ‘Blind getrouwd’: “Toen ik hoorde dat hij ongelukkig was, ben ik beginnen wenen” (+)

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees