Sonny over vertrek in ‘Blind getrouwd’: “Een laatste knuffel zat er op dat moment echt niet in”

Sonny over vertrek in ‘Blind getrouwd’: “Een laatste knuffel zat er op dat moment echt niet in”

Foto: Blind getrouwd

Het gaat van kwaad naar erger tussen Laura (27) en Sonny (30) in Blind getrouwd. Die laatste neemt zelfs even afstand van zijn echtgenote “om te zien of dat enig gemis uitlokt”, zegt hij in Dag allemaal. Hij komt in het interview ook terug op hun voorlopig laatste moment samen. “Een knuffel zat er écht niet in.”

Ze zijn jong en dynamisch en het leek best goed te klikken tussen Sonny en Laura, maar de jongste afleveringen zijn er toch aanzienlijke barsten in hun huwelijk gekomen. En daarom neemt Sonny nu even afstand van zijn Laura. Hij verlaat hun gezamenlijke woonst een tijdje.

“Pas op, ik wil nog steeds vooruit in deze relatie”, zegt hij in Dag allemaal. “Maar zoals het nu ging, zou het niet goed komen. Een dag of twee uit elkaar leek me geen slecht idee om zo dat gevoel van gemis op te wekken. Zoals het normaal gaat in het begin van een relatie. Een date en dan wat tijd alleen zodat je ernaar uitkijkt om elkaar terug te zien. Voor ons betekent dit de resetknop indrukken.”

Het vertrek van Sonny was geen mooi moment. Er leek zelfs ruzie in de lucht te hangen. “Dat was niet zo, maar er waren te weinig leuke momenten om op te bouwen. Toegegeven: een laatste knuffel zat er op dat moment niet echt in. Het was even op, bij allebei.”

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees