VTM-ankers Birgit Van Mol en Freek Braeckman in quarantaine

VTM-ankers Birgit Van Mol en Freek Braeckman in quarantaine

Foto: VTM Nieuws

De kijkers van VTM Nieuws zullen het een tijdje zonder Freek Braeckman en Birgit Van Mol moeten doen. De twee nieuwsankers zitten in quarantaine, meldt VTM. Faroek Özgünes wordt bijgeschoven als anker

Hij presenteerde maandag nog om 13 uur nieuws op VTM, nu zullen ze het bij de nieuwsredactie even zonder Freek Braeckman (41) moeten stellen. Hij werd vanwege het coronavirus thuis in quarantaine gezet. Hij vertoont enkele symptomen, zoals koorts.

Zijn collega Birgit Van Mol (52) is al een tijdje niet te zien als anker. Nu is ook duidelijk waarom. Zij is wél zeker besmet met het coronavirus en zit ook in quarantaine. In een filmpje liet ze wel weten dat het om een lichte vorm van corona gaat en dat ze zich vrij oké voelt.

Om het gat te vullen dat de twee achterlaten, zal misdaadjournalist Faroek Özgünes de ankerploeg een aantal dagen versterken. Hij presenteert mee het middagnieuws en late nieuwsupdates. Stef Wauters, Dany Verstraeten en Cathérine Moerkerke blijven op post voor de uitzendingen van 13 uur, 17.45 uur en 19 uur.

Corrigeer

MEER NIEUWS

AANGERADEN