Celebs

Meghan Markle heeft een nieuwe job (en het is bij Disney)

Meghan Markle (38) heeft een nieuwe job. De Hertogin van Sussex gaat samenwerken met Disney: ze zal haar stem verlenen aan de film Elephant, een film die te zien zal zijn op de streamingdienst Disney+.

Volgende week is het de laatste week dat de Britse prins Harry en Meghan nog onder de Britse monarchie vallen, vanaf 1 april verdwijnen ze uit de koninklijke schijnwerpers en kan hun leven in Canada (waar ze nu al een tijdje wonen) echt beginnen.

Meghan Markle heeft dus een job vast bij Disney. Ze zal er haar stem verlenen voor de natuurfilm Elephant, die het verhaal van de Afrikaanse olifant Shani en haar zoon Jomo vertelt. De reis die de twee samen afleggen doorheen de Kalahari-woestijn, in zuidelijk Afrika, wordt ingesproken door de hertogin. Met de film steunt Disney+ ook Elephant Without Borders, een organisatie die olifanten in Botswana beschermt.

Een andere film in dezelfde reeks van ‘Disneynature’ is Dolphin Reef. Daarin speelt een school dolfijnen de hoofdrol en ook hier is de verteller van dienst geen onbekende: actrice Natalie Portman. “Het zijn twee krachtige verhalen die aantonen hoe ver familie je kan brengen”, verduidelijkt Disney+.

Beide films zijn te zien vanaf 3 april.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees