Sonny uit ‘Blind getrouwd’ komt weer thuis

Sonny uit ‘Blind getrouwd’ komt weer thuis

Sonny komt na twee dagen terug naar huis Foto: Blind getrouwd

De Blind getrouwd-koppels wonen ondertussen een week samen. Voor sommigen blijkt hun dagelijkse levens coördineren een moeilijke evenwichtsoefening te zijn.

Vorige week zagen we dat Sonny Zoersel verliet, omdat zijn vrouw Laura en hij tijd nodig hadden voor zichzelf. Zondagavond zien we hem na twee dagen terug thuiskomen. Het koppel vertelt over hun eerste week aan seksuoloog Wim Slabbinck.

LEES OOK. Sonny over vertrek in ‘Blind getrouwd’: “Een laatste knuffel zat er op dat moment echt niet in”

LEES OOK. Samenwonen loopt niet van een leien dakje bij Sonny en Laura in ‘Blind getrouwd’: “Toen ik hoorde dat hij ongelukkig was, ben ik beginnen wenen” (+)

Winnie en Jonah leven op een ander ritme door hun werk. Na een drukke werkdag hebben ze nood aan ontspanning, maar elk op een eigen manier. Botsen ze daar op een probleem? In het weekend blazen ze stoom af: ze gaan naar het feest van ex-deelnemers Victor en Line, die hun eerste huwelijksverjaardag vieren.

Zit er een eerste haar in de boter bij Nick en Christophe? Nick wil Christophe introduceren in de wondere wereld van de gelaatsverzorging. Maar die laatste heeft zijn vrienden uitgenodigd. Hij had ze immers al niet meer gezien sinds hun huwelijk.

Relatie- en psychotherapeut Filip Geelen trekt naar Aalst. Hij wil weten of het Lothar en Tatiana lukt om samen te wonen en wat het met hen doet als koppel. Geelen heeft een opdracht bij om het gesprek op gang te trekken. Nu hun agenda’s in elkaar gepuzzeld moeten worden, hebben Lothar en Tatiana het daar lastig mee. Later neemt Lothar Tati mee naar zijn grootouders.

LEES OOK. Sonny neemt een pijnlijke beslissing en de eerste ‘relatietest’ voor Nick en Christophe: dit viel onze ‘Blind getrouwd’-watcher op (+)

Bab en Sean verhuizen voor Naspel naar Blijf in uw kot!-studio. Van daaruit bellen ze hun gasten op via videochat. Deze week Skypen ze met deelnemers Nick en Winnie en expert Filip Geelen.

Blind getrouwd, zondag op VTM, 19.55 uur

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees