Dertiger is motorfiets kwijt na ongeval met bromfietser in Deurne

Dertiger is motorfiets kwijt na ongeval met bromfietser in Deurne

Archiefbeeld. Foto: Victoriano Moreno

Deurne -

Een motorrijder is donderdagavond zijn motorfiets kwijtgespeeld nadat hij in Deurne betrokken was geraakt in een ongeval met een bromfietser. Hij blies positief, reed rond met een rijverbod en had geen documenten voor de motor.

Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Turnhoutsebaan met de Stalinsstraat. De bromfietser reed over de Turnhoutsebaan in de richting van de Binnensingel. De motorrijder zou vanuit de Stalinsstraat de weg op gekomen zijn en zo in de flank van de bromfietser zijn gereden.

De bromfietser van 19 jaar liep lichte verwondingen op en werd naar het ziekenhuis gebracht. De tegenpartij bleef ongedeerd. “Beiden legden een ademtest af, de motorrijder blies positief”, zegt de Antwerpse politie. “De man van 33 jaar kon zijn rijbewijs niet voorleggen omdat dat al op de rechtbank lag omwille van een lopend rijverbod. Al snel bleek ook dat de man geseind stond en na arrestatie verhoord moest worden in een ander dossier.”

De politie liet zijn motor takelen omdat er geen boorddocumenten beschikbaar waren. Gezien het vermoeden van niet verzekerd voeren, moest de motor van de openbare weg gehaald worden.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio