Klanten supermarkt dumpen veiligheidshandschoentjes na gebruik in de omgeving

Temse - Door de coronamaatregelen gelden er ook in de supermarkten in Temse uiteraard bepaalde regels. Zo mag men in in Lidl in de Pastoor Boelstraat maar binnen als er een andere klant de winkel verlaat en is men verplicht van latex handschoentjes te dragen tijdens het winkelen. En net die handschoentjes vormen een probleem.

Net zoals in de andere supermarkten in Temse mogen in Lidl maar een bepaald aantal klanten tegelijk in de winkel aanwezig zijn. Daarom staat er aan de ingang een veiligheidsagent die alles in goede banen leidt.

Men moet steeds een winkelkar gebruiken en als men per twee naar de winkel komt moet men elk een winkelkar nemen. De klanten zijn ook verplicht om latex veiligheidshandschoentjes aan te trekken voor men een winkelkar neemt...
...en die handschoentjes vormen een probleem.

De burgerzin van een aantal klanten is hierbij ver te zoeken. Na het winkelen smijten een aantal de handschoentjes gewoon weg op de parking of in het parkje, richting Akkerstraat.  

Een afvalbak plaatsen aan de uitgang van de winkel, waar men de gebruikte handschoentjes kwijt kan, zou wellicht een goed idee zijn. Maar zo maar de handschoentjes weggooien na gebruik is 'not done' zeker niet in deze crisistijd. 

Was de slogan niet #samentegencorona ?    

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio