Walgelijk: pakjesbezorger gefilmd wanneer hij spuugt op bestelling, Amazon start onderzoek

Walgelijk: pakjesbezorger gefilmd wanneer hij spuugt op bestelling, Amazon start onderzoek Video: Twitter

Een pakjesbezorger van Amazon liet zich donderdag in Los Angeles betrappen op een wel erg walgelijk tafereel. Net voordat hij een bestelling voor de deur van de Amerikaan Marcus Martinez had geleverd, smeerde hij nog wat speeksel over de doos. Bewakingsbeelden van het schouwspel gingen viraal op Twitter, het internetbedrijf is een onderzoek gestart.

Martinez kon zijn ogen nauwelijks geloven. “Toen ik de doos ontving, zag ik meteen een grote natte plek”, vertelde hij op Twitter. “Vervolgens heb ik de beelden bekeken.” Hetgeen hij zag, was ronduit misselijkmakend. De bezorger spuugde in zijn hand om het speeksel vervolgens uit te smeren over de doos. Dat het tafereel zich bovendien voordeed in tijden van corona, maakte het des te erger.

Een buur van Martinez had een niet mis te verstane boodschap klaar voor Amazon. “Ik mag hopen dat dit een oprechte vergissing was”, klonk het. “Zorg ervoor dat jullie personeel goed is opgeleid en alle voorzorgsmaatregelen nemen!” Ook bij Amazon zelf reageerden ze geschokt op het voorval. “We onderzoeken dit grondig om de situatie te begrijpen”, aldus het bedrijf. “Indien dit een kwaadwillige daad van de chauffeur blijkt, zal hij zeker verantwoordelijk worden gesteld.”

bekijk ook

Pakjesbezorger van Amazon haalt sluw trucje uit om levering te stelen

Klunzige dief steelt pakketje, maar staat voor schut op bewakingscamera: “Zag zijn poep”

Chauffeur vergeet één detail tijdens levering, maar dat heeft grote gevolgen

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees