Stad zoekt na zeven jaar nieuwe organisator Gentse Winterfeesten

Stad zoekt na zeven jaar nieuwe organisator Gentse Winterfeesten

Foto: fvv

Gent -

De Stad is op zoek naar een partner om de Gentse Winterfeesten tot en met 2022 te organiseren. Kandidaat-organisatoren kunnen tot en met 15 mei 2020 een voorstel indienen.

Het contract met EMO bvba, de partner van de Gentse Winterfeesten sinds 2013, verliep in 2020. Na zeven succesvolle edities zoekt de Stad Gent opnieuw een partner voor de Gentse Winterfeesten in 2020, 2021 en 2022 (met mogelijke uitbreiding tot 2025 mits positieve evaluatie). De organisator staat in voor de inrichting van een kerstmarkt, een ijspiste, aangepaste programmatie en de sfeerverlichting over de hele site.

Lokaal aanbod

De Gentse Winterfeesten vinden de komende jaren in december plaats tot en met het einde van het jaar. Voor 2020 is dat van 10 december tot en met 31 december. De organisator moet onder meer instaan voor kwaliteitsvolle eetstanden en verkoopstanden met een gevarieerd en lokaal aanbod. In de programmatie wordt aandacht voor de beleving door kinderen verwacht. De organisator wordt ook gevraagd om een ijspiste te integreren, met aandacht voor energiebesparende maatregelen.

Kandidaat-organisatoren kunnen een dossier indienen via feestenenambulantehandel@stad.gent tot en met 15 mei 2020 om 12 uur. Een jury beoordeelt de kandidaturen aan de hand van verschillende criteria zoals concept, duurzaamheid en prijs.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio