Twee gewonden bij dronken vechtpartij

Twee gewonden bij dronken vechtpartij

Foto: rr

Antwerpen / Antwerpen 2018 -

Bij een vechtpartij in een appartement op de Markgravelei zijn vrijdagochtend twee mannen lichtgewond geraakt. Beide betrokkenen liepen lichte steekwonden op. Ze zullen verhoord worden eenmaal ze ontnuchterd zijn.

De hulpdiensten werden vrijdagochtend naar een appartement op de derde verdieping van een pand op de Markgravelei in Antwerpen gestuurd. Volgens de oproeper was daar iemand neergestoken bij een vechtpartij. Ter plaatse bleek dat het slachtoffer inderdaad een kleine steekwonde opgelopen had. Omdat het slachtoffer bovendien zodanig onder invloed van alcohol was dat hij het bewustzijn dreigde te verliezen moest de brandweer ter plaatse komen om hem van de derde verdieping naar beneden te brengen.

Getuigen meldden de politie dat de tegenpartij nog in de buurt was. “Het snelleresponsteam heeft die persoon even verderop kunnen arresteren”, bevestigt politiewoordvoerder Wouter Bruyns. De man, eveneens flink onder invloed, bleek in het bezit van een mes. Toen de politie hem fouilleerde bleek ook hij eerder een steekwonde te hebben opgelopen.

Beide mannen werden voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht, ze zullen verhoord worden als ze terug aanspreekbaar zijn.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio