Het Online Deinze Winkelspel zet lokale handelaars in de kijker

Glen De Cuyper, zaakvoerder van Dvs360, in de studio van Radio Tequila. Foto: Roland Aerssens

Deinze / Nevele - Deinze Winkelstad vzw en Dvs360, een bedrijf uit Deinze dat virtuele tours maakt, lanceren ‘Het online Deinze winkelspel’. De bedoeling is op een ludieke manier enkele handelaars uit Deinze virtueel in de kijker te plaatsen tijdens de coronacrisis. Het spel kan gespeeld worden van 8 tot 18 april via de Facebookpagina van Deinze Winkelstad. Er is een prijzenpot van 250 euro.

“Iedereen kan deelnemen aan het spel van 8 tot 18 april via de Facebookpagina www.facebook.com/deinzewinkelstad van Deinze Winkelstad vzw. Via het winkelspel brengen de deelnemers een virtueel bezoek aan een Deinse handelszaak. Terwijl ze de zaak verkennen, krijgen ze diverse aanwijzingen naar een andere handelszaak in Deinze. Als de deelnemer ontdekt over welke handelszaak het gaat, kan hij zijn antwoord per mail verzenden naar het opgegeven mailadres”, vertelt Djaro Colpaert, centrummanager van Deinze Winkelstad vzw.

Glen De Cuyper, zaakvoerder van Dvs360, een bedrijf uit Deinze dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van virtuele 360 graden tours, ontwierp het spel. “Een virtuele tour is een verzameling van verschillende 360 graden foto’s die aan elkaar gekoppeld zijn. Zo kan de deelnemer virtueel door een huis of handelszaak kuieren, zonder er fysiek aanwezig te zijn”, verduidelijkt Glen De Cuyper.

Op maandag 20 april selecteert Deinze Winkelstad vzw een aantal winnaars. Er is een prijzenpot van 250 euro aan Deinse cadeaubonnen voorzien die de winnaars bij de lokale handelaar kunnen besteden.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio