Regeling terugbetaling geannuleerde activiteiten

Stedelijke activiteiten in Deinze afgelast tot en met 30 april

Stedelijke activiteiten in Deinze afgelast tot en met 30 april

Foto: Eddy Lefevre

Deinze / Nevele - In het kader van de coronamaatregelen worden alle geplande stedelijke activiteiten afgelast tot en met 30 april 2020. Terugbetalingen van geannuleerde activiteiten en de reservatie van zalen en uitleenmateriaal zullen zoveel mogelijk automatisch gebeuren. Indien dit niet mogelijk is, nemen de diensten zelf contact op. Je hoeft zelf niets te doen.

Terugbetaling

Door de diverse federale maatregelen naar aanleiding van de bestrijding van de verspreiding van het Covid-19 Coronavirus werden heel wat activiteiten geannuleerd. Alle geplande stedelijke activiteiten worden afgelast tot en met 30 april 2020.

Wie reeds betaalde voor een definitief geannuleerde activiteit, zal deze zo snel mogelijk terugbetaald krijgen. Dit gaat over de VIP-arrangementen voor Nokere Koerse, het feest van de 50-jarigen, het EST Lentecongres en jeugd- en sportkampen tijdens de paasvakantie. De diensten regelen de terugbetaling zo veel mogelijk automatisch. Mochten er noodzakelijke gegevens ontbreken voor de terugbetaling, dan neemt de betrokken dienst zelf contact op. Je hoeft niets te doen.

Ook wie een zaal en uitleenmateriaal huurde voor geannuleerde activiteiten zal de huursom teruggestort krijgen. De dienst cultuur en evenementen neemt contact op met de huurders.

Verplaatsing

Een aantal voorstellingen in Leietheater en de lezingen in de bibliotheek, Stefaan Blancke, Paul Verhaeghe en landschap en poëzie, zullen verplaatst worden naar een latere datum. Wie al een ticket kocht, kan dit bijhouden voor de nieuwe datum. Wie niet kan of wil aanwezig zijn op de nieuwe datum, zal later een terugbetaling kunnen aanvragen. Zodra beslist is welke activiteiten worden verplaatst naar een nieuwe datum en welke volledig worden afgelast, zal je dit vinden op www.leietheater.be en www.deinze.be/bibliotheek.

Ook voor de lessenreeksen in dienstencentrum Elfdorpen wordt nagegaan of die later kunnen plaatsvinden. Als de lessenreeksen niet kunnen verplaatst worden, gebeuren de terugbetalingen automatisch. Wie niet kan of wil aanwezig zijn op de nieuwe datum, kan later een terugbetaling aanvragen. Zodra er beslist is welke activiteiten worden verplaatst of volledig afgelast, kan je dit opzoeken op www.deinze.be/elfdorpen.

De lessenreeksen van de dienst sport en recreatie zullen na de Covid-19 maatregelen opnieuw ingepland worden. Ook hiervoor blijft de eerdere betaling geldig. De looptijd van de abonnementen van zwembad Palaestra wordt voorlopig niet verlengd. Dit wordt later geëvalueerd.

Wie nog vragen heeft, kan contact opnemen met de organiserende dienst. Je vindt alle contactgegevens op www.deinze.be/diensten.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio