"Niet in beeld tijdens Ronde van Vlaanderen, maar wel voor alle mensen in corona-tijd"

Mooie boodschap op dak van KOHa-school Sint-Pieter

Hamme - Vanuit de lucht is op het dak van de gymzaal in KOHa-basisschool Sint-Pieter aan de Slangstraat een mooie boodschap te zien: “We love you”, gevormd met rode kegels.

“Sinds enkele jaren - sedert de eerste doortocht door Hamme - proberen we met onze school in beeld te komen tijdens de Ronde van Vlaanderen via de luchtbeelden van de helikopter”, legt leerkracht Thom Nelis uit. “Dit jaar voorzagen we een reuzehart voor de renners, maar de Ronde wordt zondag niet echt maar enkel virtueel gereden en dus is er geen doortocht in Hamme. Daarom dragen we dit hart met onze boodschap op aan onze leerlingen die we gedurende drie weken al moesten missen.”

Boodschap voor iedereen in corona-tijd

“Dit hart wil ook een ondersteuning zijn voor alle mensen die met het coronavirus te maken hebben, families die getroffen worden door een overlijden, zorgverleners die dag en nacht in de weer zijn,... kortom,  alle mensen willen we een hart onder de riem steken.”  Samen met juf Lindsay klom meester Thom op het dak van de gymzaal van de KOHa-school om er een hart te vormen met kegels, samen met een boodschap met verf op het dak gespoten (zie foto's). “Met dank ook aan oud-collega Dirk, die met een drone enkele foto’s heeft genomen”, besluit Thom Nelis.

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio