De corona-update van burgemeester Jan Vermeulen

De corona-update van burgemeester Jan Vermeulen

Foto: Eddy Lefevre

Deinze / Nevele - Omdat burgemeester Jan Vermeulen vandaag om 11 u uitzonderlijk niet te horen is op Radio Tequila, in tegenstelling met vorige weken, bezorgde hij een nieuwe update. Op de radio komt in zijn plaats Dr. Matthijs, de initiatiefnemer van het triagecentrum in Palaestra, Petegem.

'We hadden ons de dag van de Ronde wellicht anders voorgesteld, velen zelfs nog op het moment dat de lockdown werd afgekondigd door de regering. Geniet van een van de vele alternatieven. Ze zijn creatief. De ronde per helikopter vliegt tussen 12.10 u en 12.15 u over Deinze en Nevele. Benieuwd of de brandweer in beeld komt. Velen zullen ook de Ronde op rollen rijden. Wie ervoor getraind heeft, geniet ervan.Ik ben alvast benieuwd welke editie het gehaald heeft op Sporza.

Er was gisteren al ongewoon veel wandel- en fietsdrukte. Ook elders in de stad zullen veel mensen buiten komen. Beweeg misschien vandaag net iets minder, of doe het zeer vroeg of zeer laat. De politie zet haar drone in. Wat je ook doet, hou afstand! ..en geniet.

Johan Verminnen zingt zijn Corona-zorgen weg met een nieuwe versie van "Mooie dagen". We zingen het samen mee om 11 uur, via 106.2 FM. Dr. Matthijs is aansluitend te gast bij Radio Tequila om 11 uur. Hij is de voorzitter van de huisartsenvereniging Schelde-Leie en zette mee zijn schouders onder het Triagecentrum. Geniet van een echte spraakwaterval (Live via Facebook).

Geniet van de mooie zonnige dag, Hou afstand, was je handen en draag goed zorg voor jezelf.'

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio