Koppels doen opnieuw met wisselend succes blinddoek aan in ‘Blind getrouwd’, yoga maakt heftige emoties los bij Nick en Christophe

Koppels doen opnieuw met wisselend succes blinddoek aan in ‘Blind getrouwd’, yoga maakt heftige emoties los bij Nick en Christophe

Foto: Blind getrouwd

In Blind getrouwd wordt een versnelling hoger geschakeld: de koppels gaan op boot camp met de experts en oud-deelnemers. Op hun planning: yoga, gesprekken en geblinddoekt autorijden. Vooral dat laatste blijkt een grote uitdaging, al maakt de yoga ook wel heel veel los bij Nick en Christophe.

Heerlijke beelden: tijdens het boot camp worden de deelnemers per twee in een auto gestopt. De bestuurder is geblinddoekt en de andere probeert hem zo goed als mogelijk te laten navigeren op een binnenkoer vol balen stro. Hoewel ze al enige ervaring hebben met dingen blind doen, blijkt het toch geen evidente opgave voor heel wat van hen.

Tijdens het boot camp bleek de yogasessie van Nick en Christophe een openbaring. “Ik hou niet van dat zweverig gedoe”, zegt Nick. “Maar dat heeft mij echt geraakt.” Er volgt een lange knuffel. Heftige emoties.

Voor Tatiana en Lothar en Jonah en Winnie stond een gesprek op het programma met ex-kandidaten Nick en Veerle. Tussen die twee sloeg de vonk heel snel over en kwam snel gevoelens, zoals bij Jonah en Winnie ook het geval is. Bij Lothar en Tatiana gaat het heel moeizaam. “Maar ook al hebben wij geen gevoelens voor elkaar, er is niemand met wie ik dit avontuur liever wil beleven”, zegt Lothar.

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees