Vakantie

Zo gaan je kinderen op vakantiekamp in je kot

Zo gaan je kinderen op vakantiekamp in je kot

Foto: FB / Shutterstock

De paasvakantie is doorgaans de periode waarin kinderen op vakantiekampjes gaan, maar dat kan nu niet. Aaron Vanneste, die deelnam aan ‘Kamp Waes’, organiseert beroepshalve van die kampen onder de naam Avanco. Hij geeft nu tips om hetzelfde vakantiegevoel te bekomen, maar dan in en rond het huis.

Aaron is van plan om vanaf maandag 6 april elke dag drie leuke tips te delen via Facebook: een om negen uur ’s morgens en om een en drie uur in de namiddag. Zo kunnen ouders hun kroost tijdens de paasvakantie een hele dag geëntertaind houden.

In zijn eerste filmpje leert hij kinderen jongleren. Omdat niet iedereen geschikte jongleerballetjes in huis heeft, belt hij daarin vriend Dylan op die tips geeft om te maken. Dat kan simpel met een schaar, twee ballonnen, trechter en tachtig gram rijstkorrels. Geen rijst in huis, de balletjes opvullen lukt ook met bloem, suiker, zand of aarde. De 31-jarige man uit Aalbeke krijgt ook hulp van bekende Vlamingen. Er staat onder meer een gastoptreden van acteur en Ketnet-gezicht Dimitri Leue op het programma.

Zelf aan het knutselen en spelen geslagen? of met succes alle jongleertrucjes uitgevoerd? Kinderen mogen hun filmpjes inzenden, dan plaatste Aaron de leukste op zijn pagina. Volg alle tips via de officiële Facebookpagina van Avanco Adventure vzw. Ook aanwezig op Instagram en TikTok.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees