Kampioen KMSK Deinze steunt helden van de zorg in eigen stad

Foto: www.kmskdeinze.be

Deinze / Nevele - De coronacrisis laat ook kampioen SK Deinze niet onberoerd, daarom worden de kampioenenshirts van SK Deinze geveild voor het ziekenhuis van Deinze en het triagecentrum in Palaestra in Petegem.

Dat SK Deinze reeds als kampioen werd uitgeroepen in 1ste Amateur is intussen algemeen geweten. Achter de schermen wordt nu hard gewerkt aan de voorbereiding voor 1B, ondanks de Coronacrisis. Maar de gedachten van voorzitter, bestuur, spelers en technische staf gaan nu ook uit naar de vele mensen die zich dagdagelijks inzetten voor de zorg van de coronapatiënten in onze Stad.

Peter De Maertelaere: 'SK Deinze wil daarom zijn steentje bijdragen door de steun aan het triagecentrum en het ziekenhuis AZ Sint-Vincentius in Deinze. Elke financiële hulp kunnen ze momenteel goed gebruiken, vooral voor de aankoop van mondmaskers en beschermingspakken. De clubdokter van Deinze, dr. Pierre De Witte, is nauw betrokken bij het triagecentrum in Palaestra, dat is ingereicht voor het gebied Schelde en Leie en ook hoofdtrainer David Gevaert is er regelmatig als vrijwilliger aan het werk. De zorgsector kan in deze moeilijke tijden alle steun goed gebruiken.'

Daarom werd beslist de spelersshirts te veilen via tweedehands.be. Dit betekent dat twee sets of 50 truitjes, op naam en dus zowel de uit– als thuisshirts, worden weggeschonken. De instelprijs per truitje bedraagt 50 euro.

SK Deinze rekent op alle supporters en sympathisanten om dit initiatief te steunen. Iedereen kan trouwens mee bieden want de opbrengst gaat integraal naar deze twee doelen. Ook niet-supporters kunnen natuurlijke meedingen naar een shirt.  Ga daarvoor naar www.kmskdeinze.be om uw bod te doen. Bieden kan tot 30 april.    

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio