Coronavirus zorgt voor triest nieuws bij Belgische gewezen topvolleyballer Kristof Hoho: “Hoe oneerlijk is het leven...”

Coronavirus zorgt voor triest nieuws bij Belgische gewezen topvolleyballer Kristof Hoho: “Hoe oneerlijk is het leven...”

Foto: Yorick Jansens

Kristof Hoho (39) is zijn oma verloren. De gewezen topvolleyballer deelde dat trieste nieuws mee op z’n Instagram-pagina. “Hoe oneerlijk is het leven...”, schrijft de man die eind 2019 een punt zette achter zijn carrière.

Hoho pakte heel wat prijzen tijdens zijn actieve loopbaan als volleyballer. Zo won hij in totaal zeven Belgische bekers, waarvan zes op een rij tussen 2001 en 2006. Na een knieoperatie - als speler van Lanaken - zei de bijna 40-jarige Hoho de sport vaarwel. In 2009 keek hij de dood in de ogen toen hij op training in Italië een hartstilstand kreeg. Sindsdien leefde en sportte hij met een defibrillator.

Maar deze week sloeg het noodlot toe. Door het coronavirus.

“Liefste oma, 97 jaar lang was je de trots van onze hoho familie, dan kwam er een virus dat jou de baas kon! Hoe oneerlijk is het leven... Ik ga je enorm hard missen en denken aan de vele zomers dat je voor me zorgde... De vele malen dat we samen buiten op straat hebben ‘gesjot’ naar elkaar... De ‘bolkes’ die je maakte voor ons, de ontelbare kermiszondagen die er waren met eten in de ‘goede plaats’ en taart tijdens de koers die we zo vaak gevolgd hebben op tv... Ik zal altijd je ‘mensje’ blijven waar je ook bent. Maar weet goed dat ik je enorm hard ga missen... Weet dat er bij ieder van ons een stukje blijft verderleven...”, aldus Hoho.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rond het coronavirus? Volg hier de laatste updates.

Meer over Coronavirus

Corrigeer

NIEUWS

AANGERADEN