Enkel op afspraak naar het recyclagepark

Enkel op afspraak naar het recyclagepark

Foto: idh

Wie in Halle afval kwijt wil in het pas heropende containerpark, kan dit enkel op afspraak. Via de website van de stad Halle of via het nummer 02-365.99.00. kan men een plaats reserveren.

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven afval aan te bieden in het containerpark werden de openingsuren verruimd. Men kan er terecht op weekdagen van 12uur tot 20 uur. Op zaterdag is dat van 10uur tot 17 uur. Per uur zijn maximaal dertig bezoekers toegelaten. Het gaat om vijf bezoekers die om de tien minuten binnen mogen. Enkel wie vooraf een afspraak maakte, kan het conatinerpark binnen.

Verder gelden er bijzondere regels om de veiligheid te garanderen. Zo vraagt de stad om alleen te komen, tenzij men hulp nodig heeft bij het uitladen.Enkel volgende fracties zijn mogelijk: klein gevaarlijk afval, elektrische toestellen, hout, papier en karton, tuinafval grofvuil, plastic en herbruikbare goederen. Wie aanschuift blijft in de wagen zitten. Zitten afvalcontainers vol, neemt men de goederen mee terug naar huis. Enkel elektronisch betalen is mogelijk. De afstandstregeling van anderhalve meter geldt ook in het containerpark. 

Op de hoogte blijven van al het nieuws rond het coronavirus? Volg hier de laatste updates.

Meer over Coronavirus

Corrigeer

NIEUWS

AANGERADEN