Frances Lefebure is samen met acteur Boris Van Severen

Frances Lefebure is samen met acteur Boris Van Severen

“Ja, wij zijn een koppel en dat mag geweten zijn.” Met die boodschap bevestigen Frances Lefebure (31) en Boris Van Severen (31) dat ze sinds kort het geluk bij elkaar hebben gevonden.

De beelden op Instagram, waarop te zien is hoe ze deze periode van quarantaine samen doorbrengen, gaven het al weg: Make Belgium great again-gezicht Frances Lefebure en GR5-acteur Boris Van Severen zijn sinds kort een koppel. “Ze laten weten dat ze enorm gelukkig zijn en op dit moment bijzonder veel tijd hebben om met elkaar door te brengen”, klinkt het in een mededeling.

Van Severen heeft al twee zonen uit een vorige relatie. Onlangs vertelde hij daarover nog in onze krant. ““Ik ben sinds kort uit elkaar met de moeder van mijn kinderen. Dus momenteel is dat het: dat ik hen minder zie. Maar als ik hen zie, probeer ik er honderd procent voor hen te zijn. Je mag best gaan voor je carrière, vind ik, maar je moet beseffen dat, als die kinderen bij jou zijn, je er dan voor de volle honderd procent moet zijn. Want het zijn die momenten die ze zich zullen herinneren. Niet de momenten waarin jouw aandacht verdeeld is en je ondertussen ook nog aan het werk bent. Ze zijn nu nog belangrijker voor mij dan ooit, ook omdat zij met dat trauma zitten van hun ouders die uit elkaar zijn.”

LEES OOK. Boris Van Severen: “Mijn kwajongensgehalte is nog behoorlijk hoog”

bekijk ook

Interview zonder woorden met Frances Lefebure

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees