Nieuw koppel ziet de uitdaging op ‘Temptation island’ niet: “Waarom kunnen die idioten niet volhouden?”

Video: VIJF

Vrijdag krijgen de deelnemers van ‘Temptation island’ bij het ontbijt een onverwachte wending voorgeschoteld. Gianni werd opgehaald met het busje en Melissa is nergens te vinden. Even later wordt duidelijk dat de twee het programma moeten verlaten, en meteen vervangen worden door een nieuw koppel.

“Misschien is Gianni’s vriendin in paniek geslagen, is ze helemaal loco-loco geworden”, roddelen de verleidsters op het resort van de mannen, nadat de Nederlandse kandidaat afgevoerd is. Bij de dames is alles rustig, maar daar ontbreekt opeens elk spoor van Melissa. Wat is er aan de hand?

De producers van Temptation island zijn erachter gekomen dat Melissa en Gianni elk een telefoon meesmokkelden en contact hadden, en dat is tegen de regels van de twee weken complete afzondering. “Oh mijn god, hoe weten jullie dit?” klinkt het bij Melissa, die even vergeten lijkt te zijn dat ze na het vorig kampvuur Roshina wou troosten en voorstelde een berichtje naar haar vriend Gianni te sturen. Gianni blijft het staalhard ontkennen. “Ik vind het mooi dat jullie zeggen dat ik al dagenlang contact heb met Melissa. Maar laat zien dan.” Het incident betekent het einde van hun avontuur in Thailand.

Lees verder onder de foto.

Nieuw koppel ziet de uitdaging op ‘Temptation island’ niet: “Waarom kunnen die idioten niet volhouden?”
“Oh mijn god, hoe weten jullie dit?”, aldus Melissa. Foto: vijf

Voor de drie andere koppels gaat de relatietest gewoon verder. Roshina krijgt het extra moeilijk nu haar maatje weg is en Arda gaat de temptation aan met verleidster Eline. De deelnemers krijgen al snel gezelschap van Zach (24) en Simone (31). Zach werkt als logistiek manager, Simone heeft een beautysalon. Het koppel woont één jaar samen. Hij meende het meteen serieus, maar zij bewaarde in eerste instantie wat afstand.

Het Nederlandse koppel is klaar voor de volgende stap in hun relatie. Ze denken zelfs aan kinderen en zien Temptation island als de ideale test. “Ik kijk altijd naar het programma en denk dan: waarom kunnen die idioten niet gewoon volhouden?” klinkt het bij Zach. Volgens Simone durft haar vriend zijn grenzen wel eens op te zoeken, zoals wanneer hij te lang met een vrouw danst. Eén ding weet Zach al zeker: “Als ze het verpest, neem ik de hond mee.”

Nieuw koppel ziet de uitdaging op ‘Temptation island’ niet: “Waarom kunnen die idioten niet volhouden?”
Zach (24) en Simone (31) zien het volledig zitten. Foto: vijf
Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees