Van wafels tot lasagne: dankzij dit kookboek worden zoete aardappelen je beste vrienden

Kookboek op de rooster

Van wafels tot lasagne: dankzij dit kookboek worden zoete aardappelen je beste vrienden

Wafelbak! Steevast het teken voor jolijt in de keet. Haal slagroom en bloemsuiker boven en begin maar te bakken, mama. Benieuwd of dat voor deze wafels ook geldt. Ja, we hadden de frietjes kunnen uitproberen of de lasagne, of de pizza voor mijn part, maar in lockdown is alles al saai genoeg. En het ziét er alvast uit als de ultieme comfortfood. Wafels dus. Geen idee wat het zal geven. Of zelfs hoe je dit eet. Is het lunch, vieruurtje, of krijg ik het verkocht als avondeten? “Serveer de wafels warm en geef er bijvoorbeeld een salade bij”, zegt Marinette. Meer heb ik niet nodig. Groenten. Warm. Klinkt als een hoofdmaaltijd, toch?

Zoete aardappel is een van de favorieten bij ons thuis. Reden waarom ik dit boek graag wilde uitproberen.

Doorgaans zwier ik hem met pompoen of andere groenten de oven in als de ultieme “luiewijvenkost ...

Slimmer Leven - Eten & Drinken