Maaseik haalt Red Dragon Jolan Cox terug

Maaseik haalt Red Dragon Jolan Cox terug

Foto: Andreas Gora/dpa

Jolan Cox gaat opnieuw voor volleybalclub Maaseik spelen. De 28-jarige Red Dragon verliet de Limburgers in 2019 na twee seizoenen met twee landstitels op zak.

De opposite trok naar het Franse Nice maar dat werd geen succes. Net als in België werd de competitie vroegtijdig stilgelegd vanwege de coronacrisis en bovendien stond Nice op dat moment laatste. Komend seizoen speelt Cox bij Maaseik als opposite naast collega-international Lou Kindt, die door flink wat blessureleed ook op revanche zint.

“Met Lou en Jolan telt ons team straks twéé klasbakken voor de opposite. Géén overbodige luxe voor Greenyard Maaseik dat opnieuw op alle fronten wil presteren”, luidt het. “Zowel voor coach Joel Banks als voor de spelers vormt dat een extra uitdaging, maar de twee Red Dragons zijn op zoek naar revanche na een rotseizoen: coming man Lou verloor door kwetsuren een jaar in zijn opmars; Jolan wil in zijn beste jaren iets heel anders dan een laatste plaats. Beiden kijken gretig uit naar 2020-2021 en zullen elkaar naar een absoluut topniveau opjagen! Welkom thuis, Jolan!”, besluit het bericht.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.

Uitslagen & standen