‘Familie’ eindigt met een hoogtepunt: Jonas belandt tussen de lakens met Stefanie

‘Familie’ eindigt met een hoogtepunt: Jonas belandt tussen de lakens met Stefanie

Foto: VTM

Iets vroeger dan voorzien heeft ‘Familie’ vrijdagavond afscheid genomen van de kijker. Door het coronavirus liggen de opnames al een tijd stil en volgen nieuwe afleveringen pas na de zomer. Hoewel het geen echte seizoensfinale was, eindigde de reeks toch met heel wat intriges en prangende vragen. Met onderstaande overzicht bent u alvast helemaal mee.

1. Hoe ontwaken Jonas en Stefanie na hun stomende nacht?

De aflevering eindigde vrijdag met een verrassend beeld. Amélie (Erika Van Tielen), die het contact met haar vlam Jonas (David Cantens) verbrak en uit geldnood aan de slag ging als luxe-escorte, besloot hem opnieuw op te zoeken. Ze trof Jonas evenwel niet alleen aan in haar appartement, waar hij was blijven wonen, maar in de armen van Stefanie (Jasmijn Van Hoof). Welke gevolgen dat heeft en welke stappen Amélie onderneemt, zal moeten blijken. En hoe reageert Guido (Vincent Baniç), die zijn relatie met Stefanie nog maar pas op de klippen zag lopen?

2. Wat is ontvoerder Tony van plan met de hoogzwangere Hanne?

Verzorger Tony (Jeroen Van Dyck) ontvoerde in een opwelling de hoogzwangere Hanne (Margot Hallemans), die tijdens een bezoek aan zijn woning iets te veel te weten was gekomen over zijn lugubere verleden. Wat is Tony met Hanne van plan? Hoelang houdt hij haar nog in zijn greep, en wat met haar ongeboren kind?

3. Hervalt Quinten in zijn drankverslaving?

Hannes ontvoering weegt ook zwaar op haar grote liefde en toekomstige papa Quinten (Maxime De Winne). Hij kan het gemis niet meer aan en bezwijkt onder de emoties: Quinten greep vrijdag terug naar de fles en dreigt zo in zijn oude alcoholverslaving te hervallen.

‘Familie’ eindigt met een hoogtepunt: Jonas belandt tussen de lakens met Stefanie
Foto: VTM

4. Pakken Cédric, Véronique en Lars hun koffers om een nieuw leven op te bouwen in Singapore?

Dat Lars (Kürt Rogiers) voor lange tijd naar Singapore zou verhuizen voor een job, was al een tijdje bekend. Door de plotse dood van zijn prille liefde Alex (Dorien Reynaert) lijkt nu ook Cédric (Yanni Bourguignon) nood te hebben aan een nieuwe start in het buitenland. Vanavond hakte hij de knoop door en lichtte hij Mathias (Peter Bulckaen) in over zijn plan om samen met Lars en Véronique (Sandrine André) naar het verre Singapore te verkassen. Pakken de drie straks hun koffers?

5. Slaat de vonk weer over tussen Jenny en Patrick?

Gelukkig was er –behalve de vele intriges – ook plaats voor vlinders in Familie. Patrick (Ludo Hellinx) en Jenny (Hilde Van Haesendonck) lijken nu toch weer naar elkaar toe te groeien, nadat hun relatie eerder spaak liep.

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees