Topdokter Eva Van Braeckel te gast in Up To Date op Radio Tequila

Topdokter Eva Van Braeckel te gast in Up To Date op Radio Tequila

Eva Van Braeckel Foto: RR

Zingem / Kruishoutem / Deinze / Nazareth / Nevele / Zulte / Aalter / Knesselare - Op Radio Tequila blijft het zondagmorgen aperitiefprogramma ook in coronatijden onverminderd doorgaan. Weliswaar in coronamodus: één technieker, één interviewer en één gast tegelijk in de live studio. Een tweetal weken geleden kwam Deinzenaar en professor economie Koen Schoors langs om de economische kant van de coronacrisis te belichten. Deze zondag ontvangt Peter De Maertelaere niemand minder dan professor Eva Van Braeckel, Deinzenaar maar vooral ook topdokter en longarts in het UZ Gent, voor een uitgebreide babbel over het vermaledijde virus.

Burgemeester Jan Vermeulen trapt zoals elke week het tweede uur van Up To Date af. Van hem vernemen we wat er zal veranderen in Deinze en de regio na de Nationale Veiligheidsraad van vrijdagavond.

Er is ook nog een telefonisch interview met singer-songwriter Edward Huyghe van Hoofdstroom die op 17 april een eerste EP uitbracht.

En dan is er ook nog Jente Vanhaesebroeck uit Deinze. Die is genomineerd voor Student-ondernemer 2020 door Gentrepreneur met zijn bedrijf Phelix Branding.

Die andere presentator van Up To Date, Roland Aerssens, blijft ook deze week nog veilig thuis. Maar in zijn kot heeft hij wel de muzikale kant van het programma voorbereid. De playlist kreeg als titel ‘Rockdown’ mee, maar begint met de nieuwste West-Vlaamse coronasensatie Katrien Verfaillie met ‘Nemi Na Joen Komn’.

Afstemmen voor aflevering 861 van Up To Date via FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of surfen naar www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

Je kan de gesprekken ook live volgen op de Facebookpagina van Radio Tequila.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio