FOTO & VIDEO. ’t Vliegerke gaat op aan het Seniotel

Het Seniotel was de voorbije weken een beetje uit de focus van het rusthuisnieuws, maar daar kwam voor de tweede dag op rij – in positieve zin – verandering in. Op deze zonnige maandagmiddag ging ’t Vliegerke’ van Peter en Seppe Vermeulen er vrolijk de hoogte in. `k Heb nog drei (twie, ien) bolleke(s) in In mijne zak': het werd gretig meegezongen door de residenten op het zonovergoten terras.

Lochristi heeft zijn lokale muzikale coronahelden. Eerst Chris Corn op gitaar, en nu dus Peter en Seppe Vermeulen op trombone en trompet, u kent het vader-zoonduo wellicht van ‘Bluesy Muloosy’ toen we nog met zijn allen gek mochten doen. Ze zullen er geen wereldtournee aan overhouden, maar ze doen het met een groot hart voor een glas fris water, voor wie hen in deze barre tijden uitnodigt. 

Het ruime grasveld en het terras van het Seniotel in de Koning Leopold II – Laan zorgde voor een zomerse sfeer op de gepaste afstand. Wie zin had in een dansje, deed dat wel met zijn of haar loopkarretje, rustig meeneuriën met De Marie-Louise, Nearer My God to Thee, Anne, of Ik wil je van de Kreuners: het kon ook allemaal, zij het met het geronk van de grasmachine van de buurman van het Seniotel op de achtergrond. Leuk vertier om even de zwaarmoedigheid van de voorbije weken uit te wissen en om misschien wat sneller het einde van de tunnel van Covid-19 te zien. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio