Marijn Devalck ziet terugkeer van ‘FC De Kampioenen’ zonder Johny niet zitten: “Kan ik emotioneel niet aan”

De toekomst van FC De Kampioenen (Eén) is nog lang niet verzekerd. Het zou zelfs kunnen dat de fans de komende jaren alleen nog geconfronteerd zullen worden met herhalingen. Want Marijn Devalck, alias Boma, wil niet aan een nieuw verhaal beginnen zonder Johny Voners, zo zegt hij in Dag Allemaal en Gert late night. “Ik word al week van de vraag alleen”, klinkt het eerlijk.

Normaal zou An “Bieke” Swartenbroekx acht nieuwe afleveringen schrijven, maar toen Voners, die de rol van Xavier speelde, anderhalve maand geleden de strijd tegen kanker verloor, werden die plannen on hold gezet.

“Zoals altijd zal de meerderheid beslissen of de nieuwe tv-reeks er nog komt”, klinkt het bij enkele acteurs. “Dan zal het toch zonder mij zijn”, stelt Devalck. “Ik kan me echt niet voorstellen dat ze gaan voortdoen als er enkelen zijn voor wie dat veel te emotioneel ligt.”

Eerder had ook al An Swartenbroekx gezegd dat zij geen toekomst voor FC De Kampioenen ziet zonder Johny Voners. “De regel bij De Kampioenen is altijd geweest: we zijn een ploeg, en we gaan ervoor met de hele ploeg of we gaan er niet voor”, zei ze toen ook.

bekijk ook

Johny Voners (74) overleden

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees