VIDEO. Zo had je de mol kunnen ontmaskeren en wie kreeg nu dat rood scherm te zien?

VIDEO. Zo had je de mol kunnen ontmaskeren en wie kreeg nu dat rood scherm te zien?

Indien u nog steeds niet weet wie de mol was, stop dan nu met lezen want in de negende en laatste aflevering blikken de kandidaten terug op het afgelopen seizoen. Dit jaar is de reünie vanwege het coronavirus een videogesprek.

“Die gast is door mij vertrokken”: wie kreeg een rood scherm te zien?

De vraag die veel liefhebbers van De Mol heeft beziggehouden. Wie heeft een rood scherm gekregen en vervolgens zijn/haar vel gered?

LEES OOK. Zo kon je de mol ontmaskeren: het kruimelspoor van de makers en het moment waarop de mol bijna betrapt werd

Bart wou meer bieden voor de vrijstelling: “Ik wist niet dat er een limiet was”

Kandidaat Bart heeft in de eerste aflevering zich meteen populair gemaakt door €10.200 te bieden voor de vrijstelling. Wat wij nu weten, is dat hij eigenlijk veel meer wou bieden.

De kandidaten ontdekken eindelijk wie de Mol is: “Hoe ben ik zo ver geraakt?”

De andere kandidaten bekijken de finale en zien hoe Alina tevoorschijn komt als Mol.

Alle verborgen hints: zo had jij Alina eerder kunnen ontmaskeren

Naar goede gewoonte zijn er verborgen hints verstopt in De Mol.

LEES MEER. “Getwijfeld tot vijf minuten voor de finale, ik wilde het lang niet geloven”: dit zijn de winnaar en verliezer van ‘De mol’

Corrigeer

NIEUWS

Over De mol

De mol is een programma van Woestijnvis dat wordt uitgezonden op Vier. In het programma vertrekken tien kandidaten op reis naar een onbekende bestemming. Daar moeten ze aan de hand van opdrachten proberen zo veel mogelijk geld te verdienen. Eén van de kandidaten saboteert de boel: hij is 'de mol'.

Het eerste seizoen van 'De mol' was in 1998 te zien op Eén en werd gepresenteerd door Michiel Devlieger. In 2000 en 2003 volgden nog twee seizoenen op de openbare omroep. Vanaf 2016 wordt het programma gepresenteerd door Gilles De Coster en keert het jaarlijks terug op Vier.

Mollen: Magda Ral (Frankrijk, 1998), Hugo Daemen (Spanje, 2000), Marc Simons (Italië, 2003), Gilles Van Bouwel (Argentinië, 2016), Eline Michiels (Zuid-Afrika, 2017), Pieter Delanoy (Mexico, 2018)