Agenten leggen barbecue met negen personen stil

Agenten leggen barbecue met negen personen stil

Foto: Photo News

Herselt / Hulshout / Westerlo / Turnhout / Geel -

De politie regio Turnhout heeft zondagnamiddag een barbecue stilgelegd. Negen personen hadden zich met wat drank rond een barbecue gezet om er een gezellig onderonsje van te maken. Ze kregen allemaal een boete van 250 euro.

De politie Zuiderkempen heeft in totaal 21 pv’s uitgeschreven. In Westerlo waren zes mensen samen een feestje aan het bouwen. Ze zijn op de bon geslingerd omdat ze het samenscholingsverbod niet naleefden.

Nog in Westerlo kregen zeven personen een boete voor een overtreding van het verplaatsingsverbod. Om dezelfde reden schreef de politie in Herselt vijf en in Hulshout drie pv’s uit. Sinds het begin van de coronacrisis heeft de politie Zuiderkempen 223 processen-verbaal opgesteld.

In de politiezone Geel-Laakdal Meerhout zijn het voorbije weekend elf overtredingen vastgesteld. Daarvan waren er zeven voor niet-essentiële verplaatsingen en drie voor samenscholingen. De uitbater van een nachtwinkel kreeg een pv omdat hij zijn deuren te vroeg had geopend. Sinds het invoeren van de coronamaatregelen zijn in de politiezone 361 overtredingen vastgesteld.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio