"Samen een boost geven aan onze lokale handelaars bij de heropstart"

Middenstandsvereniging Heusden neemt coronaclip op

© Geert Herman

© Geert Herman

© Geert Herman

1 / 3
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

De opening van de winkels... we kijken er met zijn allen reikhalzend naar uit. Niet in het minst de getroffen middenstanders zelf. In Heusden is dat niet anders, en daar heeft het bestuur van MVH iets op gevonden. De komende dagen mag u hier de coronaclip verwachten, met onze eigen winkeliers in de hoofdrol. Want zij zijn er klaar voor.

Geert Herman

"Als voorzitster van MVH (Middenstandsvereniging Heusden) wou ons bestuur onze zwaar getroffen middenstanders en dan vooral onze leden wiens zaken volledig dicht moesten, een hart onder de riem steken tegen het moment dat ze weer groen licht gingen krijgen", zegt Joke Amend. "We kozen ervoor om op een professionele manier - samen met Christophe Vandenbussche van C-more - een coronaclip op te nemen. Die toont in één minuut aan hoe het was om onze zaken te sluiten en hoe wij 100% voorbereid zijn om er terug tegen aan te gaan. Ontroerende beelden bij het sluiten van de zaken die over gaan in beelden van middenstanders die er terug volledig staan voor bestaande en potentiële klanten."

Rani De Coninck, inwoonster van Destelbergen en bekend van Joe, zorgde in de clip voor de voice-over. Het gemeentebestuur vond het meteen een topinitiatief en was akkoord om de kosten van de productie te dragen. "Een mooi staaltje van de gemeente 9070 die samen met de middenstandsvereniging de handen uit de mouwen steekt om samen te bouwen aan een leven na covid-19", vertelt Joke Amend. "Niemand heeft overigens meegedaan uit persoonlijke publicitaire redenen, maar wel om samen onze middenstanders een boost te geven bij de hopelijke opstart volgende week."

Van zodra de clip gemonteerd is, kan u er hier van genieten.

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs