Sterrenchef geeft klanten huiswerk: “Mag ik uw punten voor mijn gerecht?”

Sterrenchef geeft klanten huiswerk: “Mag ik uw punten voor mijn gerecht?”

Thijs Vervloet en Louis en Nicole Smets hebben alles voorbereid voor de opening van Paps, maar eerst gaan ze nog een experiment uitvoeren met takeaway. Foto: Joren De Weerdt

Westerlo / Nijlen / Berlaar -

De Westelse Sterrenchef Thijs Vervloet en zijn zakenpartner Louis Smets gaan de komende weken met hun nieuwe zaak Paps in Berlaar een bijzondere afhaalformule organiseren. Ze laten hun klanten een onuitgegeven smaakexperiment ondergaan, om zo meer te leren over hoe je basissmaken optimaal kunt combineren. Het concept: eerst gewoon proeven, nadien met een additief en dan punten toekennen aan beide borden.

Wie bij Smaak Boetiek en Bistro Paps in Berlaar de komende weken een afhaalmenuutje bestelt, krijgt er meteen ook huiswerk bij. Bij de gerechtjes zit ook een blad om scores in te vullen. “We willen ...