Martien Meiland geeft de fakkel door aan dochter Maxime

Martien Meiland geeft de fakkel door aan dochter Maxime

Maxime en Martien Meiland. Foto: Vijf

Er zit meer in het succes van de familie Meiland, moeten de makers van Chateau Meiland hebben gedacht. Welkom in het leven van dochter Maxime.

Martien Meiland kennen we zo stilaan. Zijn chateau, zijn verwijfde maniertjes, zijn ongewone levensloop en jawel, zijn familie. Zijn jongste dochter Maxime (24) bijvoorbeeld, van wie we ondertussen weten dat ze een alleenstaande moeder is. In Wat wil Maxime? – zeg maar een spin-off van Chateau Meiland – gunt ze tv-kijkend Nederland en Vlaanderen een blik in haar privéleven. In de eerste aflevering die vanavond op Vijf wordt uitgezonden, gaat het onder meer over haar dochtertje Claire. Maxime vertelt dat de vader ‘uit beeld verdween’ toen ze drie maanden zwanger was. Ze probeerde de man nog te contacteren, bijvoorbeeld door hem na de geboorte van hun dochter een foto op te sturen, maar dat leverde niets op. Ondertussen is het tweeënhalf jaar geleden dat ze nog contact met hem had. Maxime zegt daar vrede mee te hebben: “Ik heb het gevoel dat ik mijn best heb gedaan”. Opvallend is wel dat de vader van Claires vader, haar opa dus, wél interesse toont in zijn kleindochter. Maxime heeft de man zelfs al ontmoet.

Wat wil Maxime? spitst zich evenwel niet louter toe op dochter Claire, maar volgt Maxime in haar levenskeuzes. Wil ze een nieuwe man in haar leven? Hoe ziet haar toekomst eruit als de familie eenmaal is terugkeerd in Nederland? Antwoorden vanaf vanavond op Vijf.

Wat wil Maxime?, Vijf, 21.25 uur

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees