Belgian Cat Emma Meesseman promoot mee campagne #FIrstBAsket van FIBA

 Belgian Cat Emma Meesseman promoot mee campagne #FIrstBAsket van FIBA

Foto: Photo News

FIBA heeft de lancering aangekondigd van een digitale campagne die is ontworpen om een positieve boodschap van hoop te brengen in deze prangende corona tijden. Sinds half maart mist de wereldwijde basketbalgemeenschap live sportactie vanwege de COVID-19-pandemie.

Ter voorbereiding op de terugkeer van de basketbalsport lanceert FIBA #FIrstBAsket, een digitale campagne, met als doel de wereldwijde basketbalgemeenschap te verenigen en een positieve boodschap te geven voor de dag dat basketbal weer in actie komt.

#FIrstBAsket zal bestaan uit een reeks video’s, foto’s en mini-interviews met basketbal en 3x3 basketbalsterren, coaches, fans, officials en andere acteurs van de basketbalsport, die voor de terugkeer naar actie de vraag zullen stellen - wat zal jouw #FIrstBAsket zijn? FIBA’s social media-accounts, die onlangs opnieuw zijn erkend in de top-3 van internationale sportfederaties, zullen de aankomende terugkeer van de basketbalsport volgen en zullen de actie van games over de hele wereld delen. Belgian Cat Emma Meesseman promoot deze leuke actie alvast mee.

Dit bericht bekijken op Instagram

Whose #FIrstBAsket can't you wait for ???

Een bericht gedeeld door FIBA (@fiba) op

FIBA-secretaris-generaal Andreas Zagklis: “In de afgelopen maanden heeft de pandemie van COVID-19 ons dagelijks leven veranderd en grote verstoringen veroorzaakt in de internationale sport, waaronder basketbal. Nu de wereld langzaam maar zeker begint met het herstellen van verschillende activiteiten, kijkt de basketbalfamilie reikhalzend uit naar de terugkeer van onze favoriete sport.”

“In deze uitdagende tijden bevordert de digitale campagne #FIrstBAsket onze passie en liefde voor “the game”, en nodigt iedereen uit om zijn perfecte #FIrstBAsket te delen bij terugkeer naar actie. De #FIrstBAsket-campagne wordt gedeeld via alle FIBA-socialemediakanalen en we moedigen de hele basketbalgemeenschap - nationale federaties, competities, clubs, spelers, officials, fans - aan om bij te dragen aan deze actie en deze boodschap van hoop door hun #FIrstBAsket te plaatsen en te delen.”

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.