Celebs

‘Twilight’-ster Robert Pattinson mikpunt van spot door héél bizar pastarecept

‘Twilight’-ster Robert Pattinson mikpunt van spot door héél bizar pastarecept

Foto: AFP

De quarantainegerechten van Robert Pattinson bestaan niet zoals bij velen uit zuurdesem- of bananenbrood. In plaats daarvan vond de Twilight-ster een nieuwe vorm van pasta uit: Piccollini Cuscino of ‘Klein Kussentje’. Al maakte hij daarmee wel zijn microgolfoven kapot.

Acteur Robert Pattinson (34), die zich momenteel voorbereidt op zijn rol als Batman en voor de opnames in Londen in lockdown zit, is op het internet het mikpunt van spot geworden. In een interview met magazine GQ vertelde hij over zijn nieuwe passie: een zelf uitgevonden pasta. Hij legde uit dat zijn innovatie ontstaan is toen hij verder nadacht over wat alle mogelijkheden zijn voor het klassieke Italiaanse eten. “Wat als het nu een fastfoodgerecht zoals een hamburger of pizza was? Ik probeerde erachter te komen hoe ik van dat deel van de markt kon profiteren en dus dacht ik: hoe maak je pasta die je in een hand kunt houden.”

Pasta met cornflakes

“Ik ging naar de winkel maar er was geen paneermeel. En dus kocht ik cornflakes als vervanging. Dat is eigenlijk bijna hetzelfde. Ik kocht ook negen pakjes voorgesneden kaas en saus, eender welke saus is goed. Ik kocht ook suiker en penne pasta”, ging de acteur verder.

Hij bereidde zelfs het gerecht voor tijdens het interview. In de microgolfoven liet hij de pasta in een kom water koken. Vervolgens vulde hij een kommetje gemaakt uit aluminiumfolie met suiker. De rest van de ingrediënten voegde hij er ook aan toe en vanboven legde hij nog een hamburgerbroodje. Hij wikkelde het aluminiumschaaltje helemaal toe waarna het vervolgens “de oven” in mocht.

Maar het experiment verliep niet helemaal als verwacht. Hij slaagde erin een ovenwant te verbranden en omdat hij het gerechtje in de microgolfoven had geplaatst in plaats van een echte oven, begaf het toestel het. “Misschien moet ik het hierbij laten”, concludeerde hij.

Op het internet maakten heel wat mensen zich dan ook bijzonder vrolijk om de ‘kookkunsten’ van de Twilight-acteur. Anderen dachten dan weer dat het een grap was. Maar dan toch eentje die wel héél gedetailleerd was.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees