Vond u het aanbod op televisie de voorbije weken al mager? Het zal alleen maar erger worden

Vond u het aanbod op televisie de voorbije weken al mager? Het zal alleen maar erger worden

Foto: Lili en Marleen

Vond u het aanbod op televisie de voorbije weken al een mager beestje? Het zal alleen maar erger worden. Vanaf volgende week worden er nog meer herhalingen uitgezonden.

Geen enkele zender ontsnapt eraan: het coronavirus zorgt overal voor flinke gaten in de programmatie. Aangezien het publiek de coronaspecials met Skype-gesprekken stilaan moe is en een nieuw programma op poten zetten momenteel geen optie is, zal het aantal herhalingen op televisie de komende weken alsmaar stijgen. De commerciële zenders schakelen bovendien al eerder dan gepland op zomerregime over. De reclame-inkomsten zijn sinds de uitbraak van corona namelijk gezakt.

Bij VTM zijn er elke dag hernemingen te zien. Komende maandag zie je een compilatie van Liefde voor muziek-hits van afgelopen seizoen, een week later starten herhalingen van vorige jaargangen. Ook van Groeten uit worden oude afleveringen uitgezonden. Acteur Ben Segers mag met zijn gezin opnieuw naar het jaar 1986, en Kurt Rogiers neemt vrouw en kinderen nogmaals mee naar 1983. Voorts vult VTM de zendtijd met oude afleveringen van Helden van hier: in de lucht, Spitsbroers en Wat een jaar! In het weekend zijn Lili en Marleen en De 25 op post en wordt de avond opgevuld met films.

Elders is het niet veel beter. Vier haalde Jani gaat en De ambassade al opnieuw uit de kast. Op woensdag komt daar het eerste seizoen van Blind gekocht nog bij.

Bij Eén loopt het tv-seizoen nog even door, al zwaaide Danira Boukhrissgisteren al af. De zender plukt de dramareeks Band of brothers uit het archief om elke dag het gat te vullen. Er is natuurlijk altijd ook nog F.C. De Kampioenen. En daarnaast lopen nog tot eind juni heruitzendingen van Belga sport en de trilogieën rond Vincke & Verstuyft.

Vond u het aanbod op televisie de voorbije weken al mager? Het zal alleen maar erger worden
Foto: Photo12
Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees