‘Liefde voor muziek’ grijpt terug naar all stars-seizoen

‘Liefde voor muziek’ grijpt terug naar all stars-seizoen

Foto: vtm

Het doek is gevallen over de zesde reeks van ‘Liefde voor muziek’. Om de kijkers niet in een zwart gat te laten vallen, haalt VTM vanaf volgende week seizoen drie nog eens vanonder het stof. Met daarin publiekstrekkers als Clouseau, Natalia en Bart Peeters.

Liefde voor muziek heeft er weer een boerenjaar opzitten. Met Regi, Gene Thomas, Karen Damen, Mama’s Jasje, André Hazes, Sean Dhondt en The Starlings zat een sterrenensemble samengepakt in de Spaanse villa, en met Kom wat dichterbij leverde het programma opnieuw een stevige hit af. Na de terugblik van gisteren zit het seizoen erop, maar valt de winkel niet stil. VTM zendt vanaf volgende week de derde reeks van Liefde voor muziek weer uit. De editie van 2017 had zowat de sterkste bezetting tot dusver: onder meer Clouseau, Natalia en Bart Peeters namen elkaars nummers onder handen. Dat leverde onder meer Koen en Kris Wauters succes op, met hun bewerking van She goes nana van The Radios.

‘Liefde voor muziek’ grijpt terug naar all stars-seizoen
Foto: vtm

Ook in de rest van het reisgezelschap alleen maar grote namen: Gers Pardoel, Josje Huisman, Lady Lynn en Isabelle A. Voor die laatste betekende haar deelname een terugkeer naar het hoogste niveau. Ze vond in Spanje nieuwe inspiratie dankzij Koen Wauters, met wie ze het duet Nooit meer alleen maakte. En na afloop van de uitzendingen nam ze haar nieuwe album Sjokola op. Enkel het voorbije seizoen van Liefde voor muziek werd beter bekeken dan de reeks uit 2017. De herhaling loopt vanaf volgende maandag acht weken op rij bij VTM.

Corrigeer

MEER NIEUWS