Lichaam van Amerikaanse worstelaar gevonden op populaire ‘Venice Beach’: zijn laatste woorden waren hartverscheurend

Lichaam van Amerikaanse worstelaar gevonden op populaire ‘Venice Beach’: zijn laatste woorden waren hartverscheurend

Foto: Invision

Drama in Los Angeles. Het levenloze lichaam van de vermiste worstelaar Shad Gaspard (39) werd er aangetroffen bij de kust van de Amerikaanse stad.

De voormalig WWE-vedette, een superster in eigen land, was niet meer gezien sinds hij zondag tijdens een duik in zee werd gegrepen door een golf. De politie heeft bevestigd dat het lichaam dat woensdag werd gevonden op Venice Beach dat van de vermiste Gaspard was. Zwemmers wisten zijn 10-jarige zoontje Aryeh zondag wel snel uit het water te halen.

De laatste woorden van de Amerikaan waren blijkbaar: “Red mijn zoon, red gewoon mijn zoon.”

Gaspard werd bekend in de WWE als deel van het duo ‘Cryme Tyme’, naast partner JTG. In 2010 stopte hij met worstelen en sindsdien verscheen hij enkele keren in een gastrol op tv.

“Hij was een man die alles voor iedereen deed zonder er iets voor terug te verwachten”, liet de Nederlandse vechter Rico Verhoeven, die samen met Gaspard trainde, weten op sociale media. “Het gekke is dat we een paar weken niet met elkaar hebben gepraat, dus ik probeerde je afgelopen zondagmiddag een uur voor deze tragedie te bellen…”

“En wat een held ben je. Je vertelde reddingswerkers om eerst je zoon uit het water te halen en dat deden ze. Jou konden ze echter niet meer op tijd bereiken. Ik beloof je broer, ik zal ervoor zorgen dat Aryeh naar de sportschool gaat en blijft werken aan zijn bokskunsten. Mis je vriend!”

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.