Gemeentebestuur lanceert 'Kortenaken vanuit je kot'

In coronatijden lanceert het gemeentebestuur ‘Kortenaken vanuit je kot’, een leuk tijdverdrijf in vrije momenten. Maak een foto vanuit je raam, tijdens een wandeling of fietstocht of gewoon in je kot en mail hem naar communicatie@kortenaken.be of via stuur hem door via de chat van de Facebookpagina ‘Gemeente Kortenaken’. De foto’s worden verzameld en nadien gepubliceerd in het gemeentelijk infoblad, via sociale media of andere kanalen van het lokaal bestuur Kortenaken.

"Als je ons een foto doorstuurt via mail of Facebook, weet je dat hij openbaar verspreid zal worden", zegt schepen Kristof Mollu. "Respecteer dan ook alle geldende auteurs- en portretrechten en alle andere toepasselijke wetgeving. Je verklaart alle rechten te bezitten over de doorgestuurde foto’s en de toestemming te hebben van de geportretteerde personen voor het verspreiden van de beelden. Bovendien ga je akkoord met het gebruik van de foto’s zoals beschreven."

"De doorgestuurde foto’s kunnen door lokaal bestuur Kortenaken gebruikt worden voor informatieve en promotionele publicatie, zowel online als offline." Lokaal bestuur Kortenaken behoudt zich het recht om op de verzamelde afbeeldingen een fotoredactie uit te voeren. De foto’s worden ook opgenomen in het fotoarchief van lokaal bestuur Kortenaken en kunnen gebruikt worden in de communicatiekanalen zoals sociale media, website, nieuwsbrieven, perscommunicatie, brochures, …

"De foto’s zullen nooit gebruikt worden in politieke campagnes. Lokaal bestuur Kortenaken onthoudt zich van publicatie van beeldmateriaal dat kwetsend of aanstootgevend kan zijn naar algemeen aanvaarde maatschappelijke en wettelijke normen", besluit schepen Mollu.

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio