Vier bijkomende besmettingen bij Mexicaanse voetbalclub Santos Laguna

Vier bijkomende besmettingen bij Mexicaanse voetbalclub Santos Laguna

Foto: Photo News

Bij bijkomende testen hebben vier nieuwe spelers van de Mexicaanse voetbalclub Santos Laguna positief getest op het coronavirus. Dat heeft de Mexicaanse Liga MX donderdag bevestigd, daags nadat bekendraakte dat acht voetballers van het team besmet waren.

In totaal zijn dus twaalf spelers van Santos Laguna besmet met het coronavirus. Ze moeten zich nu aan zelfisolatie houden om de verspreiding van het virus tegen te gaan. De testen werden afgenomen met het oog op een eventuele hervatting van de training vanaf volgende week. Het Mexicaanse kampioenschap ligt stil sinds 15 maart.

Tot dusver kende het Mexicaanse voetbal nog maar twee positieve gevallen, met name Liga-voorzitter Enrique Bonilla, en Alberto Marrero, de voorzitter van San Luis.

Op het moment van de onderbreking van de competitie stond Santos Laguna derde met 17 punten, vijf minder dan leider Cruz Azul.

In Mexico zijn al meer dan 6.500 mensen overleden aan covid-19.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.